رستوران ها در شبکه های اجتماعی
رستوران ها در شبکه های اجتماعی
شاید دیگر نیازی نباشد از اهمیت حضور رستورانها و کافهها در شبکه های اجتماعی و استفاده آنها از رسانهها ی اجتماعی صحبت کنیم.اکثر رستوران ها به این مهم پی برده اند و لااقل اولین قدم ها را برای این کار برداشته اند.
حضور در شبکه ها و رسانههای اجتماعی که امروز تعداد آنها از هر زمان دیگری بیشتر است شما را در بخشی از زندگی عادی و روزمره مردم قرار میدهد. به عبارتی دیگر نیاز نیست شما برای ارتباط و گفتگو با مخاطبانتان آنها را به محیط یا وب سایت خاصی بکشانید.
آنها در محیط عادی زندگی خود و جایی که پیامهای سایر دوستانشان را می بینند، برنامه ها و پیامهای شما را هم مشاهده می کنند که این به معنی بالاترین و اثر گذار ترین حد ارتباط ممکن مشتریان است.
گرچه ممکن است استفاده از شبکه ها و رسانه های اجتماعی هنوز بهترین ابزار برای تبلیغ محصولات شما به مشتریان جدید نباشد، اما قطعاً بهترین روش برای ارتباط با مشتریان گذشته شما و گروه هایی که محصولات شما را می شناسند است.
پس اگر تصمیم گرفته اید از این ابزارهای جذاب بیشتر استفاده کنید و حضور پر رنگ تری در شبکه های اجتماعی داشته باشید، شما را دعوت میکنیم به 10 نکته برای فعالیت بهتر و موثر در این شبکه ها:
1- شفاف و صادق عمل کنید: بنا نیست رستوران شما بدون نقص باشد و نوشته شدن نواقص شما توسط مشتریان اتفاق وحشتناکی نیست. اتفاق وحشتناک، سانسور کردن نظرات مشتریان است. آنها را بخوانید، از خوددفاع کنید و به موقع عذر خواهی کنید.
2- پاسخگو و زنده رفتار کنید: در شبکه های اجتماعی طوری رفتار کنید که کاربر احساس کند فردی زنده و پاسخگو در طرف دیگر نشسته است نه یک ربات که بصورت تعریف شده نظرات را تایید می کند و یا پست های جدید ارسال می کند.
3- به طرفداران آموزش بدهید: مطلب آموزشی در مورد غذا و رستوران در اختیار مخاطبان خود بگذارید. با این کار به آنها نشان می دهید که هدف شما از راه اندازی صفحه خود، فقط استفاده یک طرفه از کاربران نیست.
4- عکس از غذاها و خوردنی های خود را فراموش نکنید: توجه داشته باشید که کیفیت عکس ها خوب باشند اما دقیقاً همان چیزی را نشان دهید که برای مشتری سرو می کنید. در مشتری توقع نا به جا ایجاد نکنید. این کار نا رضایتی بیشتری ایجاد می کند.
5- فقط نفروشید، جذاب و دوست داشتنی به نظر برسید: طوری رفتار کنید تا مشتریان و مخاطبان شما را به عنوان یک رستوران محبوب دوست داشته باشند.
6- اخبار و اتفاق ها را با بقیه در میان بگذارید: برنامه های جدید و آینده خود را با مشتریان درمیان بگذارید. حتی می توانید بعضی وقت ها با آنها مشورت کنید. اتفاق های خوب و بد را بگویید. با این کار مشتریان احساس نزدیکتری به شما خواهند داشت.
7- گاهی ونه خیلی زیاد، پیشنهاد ها ی ویژه و جذاب مثل پروموشن ها و تخفیفات ویژه به طرفداران خود بدهید.
8- تبلیغات در شبکه های اجتماعی را فراموش نکنید. اما سعی کنید هدفمند این کاررا انجام دهید و مراقب بودجه های خود باشید.
در مطلب بعدی شما را با روند تولید محتوای رستوران ها در شبکه اجتماعی آشنا می کنیم.
sajad ra
1392/11/17
sajad ra
1392/11/17