قهوه در دور دنیا!
در فرهنگ آمریکایی، قهوه چیزی بیشتر از فقط یک نوشیدنی است و رسما یک شیوهی زندگی به حساب میآید؛ یک لایف استایل مهیج و جذاب! به گزارش انجمن ملی قهوه، 61 درصد از آمریکاییها به نوشیدن قهوه صیحگاهی عادت دارند و البته ممکن است باورش سخت باشد که مردم نقاط دیگر دنیا هم قهوه را به همان اندازه دوست دارند. حقیقت این است که قهوه محبوبترین نوشیدنی در سراسر جهان است و اگر مطلب زیر را دنبال کنید خواهید دید که مردم هر کشوری چگونه از قهوه روزانه خود لذت میبرند.
ترکیه:
قوی و تیره؛ دو خصوصیت اصلی قهوه ترک است. لِرد قهوه در ته فنجان جمع میشود و البته گفتن ندارد که قهوه ترک به عنوان یک صفحهی طالعبینی در همهجای دنیا استفاده میشود! درست است، قهوه ترک است و فال قهوهی بعدش!
ایتالیا محل تولد اسپرسوست و هیچکس از دانستن اینکه برای ایتالیاییها نوشیدن یک فنجان اسپرسو در شروع روز و بعد از هر وعده غذا از واجبات است، تعجب نخواهد کرد. جالب اینجاست که اگرچه در آمریکا به همراه بردن قهوه در لیوانهای کاغذی یک اتفاق طبیعی است، این اتفاق در ایتالیا امری بیادبانه به حساب میآید. در ایتالیا باید با آرامش نشست و یک شات اسپرسو را به همراه یک لیوان آب با آرامش مزه مزه کرد و لذت برد!
فرانسه
در قرانسه هم به نوشیدن قهوه احترام فراوانی گذاشته میشود. نشستنهای طولانی در یک کافه و جرعه جرعه نوشیدن قهوه یک عادت معمول در فرانسه است. بخصوص بعد از ساعت شام، دسرهای خوشمزه و عجیب و غریب که همگی با قهوه سرو میشوند.
اتیوپی
اتیوپی کشوری فراتر از یک صادرکننده جهانی قهوه است و در واقع بزرگترین مصرفکنندهی این نوشیدنی محبوب به شمار میآید. در اتیوپی مصرف قهوه در خانه، طی مراسمی خاص و با ریشههای عمیق معنوی و فرهنگی انجام میشود. این مراسم سه مرحله دارد؛ awol، tona و Baraka. مردم در اتیوپی برای نوشیدن یک فنجان قهوه باید حداقل یک ساعت از زمان خود را خالی کنند و البته واقعیت این است که این همان است که باید باشد!
بوسنی
در بوسنی، قهوه با یک لیوان آب و حبههای قند سرو میشود. شما باید قند را در دهان بگذارید و به همراه قهوه شیرینیاش را به بچشید. گاهی هم مانند ایران قدیم قند را در قهوه میزنند و میخورند. قهوه در بوسنی، شیرین، تیره و سیروپی است.
.jpg)
ویتنام
مردم در ویتنام قهوه را به شیرینترین حالت ممکن مینوشند. در این قسمت از دنیا قهوه معمولا بر روی یخ با دوز بالایی از شیر غلیظ سرو میشود. در واقع قهوه در ویتنام بیشتر شبیه دسر است تا قهوه!