;
بستن جستجو

در میان 6000+ رستوان و کافه‌ و شیرینی‌فروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!

فیدیلیو، یه جای مناسب بگو برای

برگر کینگ 1

 هر روز 11 میلیون همبرگر درسراسر دنیا می فروشد و این یعنی برگرکینگ دومین  فست فود بزرگ در سراسر دنیا به حساب می آید.پس به خانه ووپر خوش آمدید.
جایی که تلاش می کند فست فودی با کیفیت خوب، طعم خوب و البته قیمت مناسب داشته باشد.

برگرکینگ در سال 1953 در Jacksonville از ایالت فلوریدا آمریکا متولد شد. نام اول او اینستا برگرکینگ بود اما وقتی 5سال بعد دچار بحران مالی شد توسط David Edgerton وJames Mclamor  خریداری شد و به برگرکینگ تغییر نام داد.

 

بر خلاف خیلی از برندهای بزرگ Burger King   ثبات چندانی نداشته و تا الان مالکیت آن چندین و چند بار دست به دست شده است . اما شکل گیری اولیه این فست فود محبوب بر می گردد به زمانی که بنیانگذاران آن J.Karmer  و عموی همسرش Matthew Borns بعد از دیدن موفقیتهای اولیه مکدونالد تصمیم به ساخت یک اجاق برگرپز گرفتند و اسم آن را Insta-Broiler گذاشتند و بر همین اساس رستورانهایی را با هدف استفاده از این برگر پز راه اندازی کردند که البته موفقیتهای خوبی هم برای آنها به همراه داشت.

 


    

 

                                                                                                              

گویی هیچ وقت برگر کینگ سازماندهی موفق و ثبات مکدونالد را نمی توانست کسب کند تا اینکه بالاخره در سال 1978 مدیر اجرایی مکدونالد به اسم Donald Smith را به استخدام خود در آورد. در برنامه جدید اسمیت، سازماندهی برگر کینگ اصلاح شد، مدیریت و نحوه فرنچایز (نمایندگی) بهبود پیدا کرد، منو گسترده شد و استانداردهای جدی برای طراحی و مدیریت رستورانها تهیه و اجرا شد. اتفاقهایی که برگر کینگ را وارد بازی بزرگان کرد. مدیریت اسمیت و برنامه های بازاریابی و برندینگ Norman Brinker (قائم مقام شرکت) عظمت سلطان برگر را بیش از پیش کرده بود و شروع تبلیغات کسترده برگر کینگ در اوایل دهه 80 میلادی زمان اوج شکل گیری فست فودها، باعث رخ دادن اتفاقی به اسم جنگ همبرگرها شد.
 

 

 

 

جنگ همبرگر (Burger War) به اتفاقی گفته شد که در اوایل دهه 80 رخ داد و در آن دو برند بزرگ این صنعت به نامهای مکدونالد و برگر کینگ با هدف رشد سهم بازار خود برنامه های تبلیغاتی بزرگ و پر هزینه ای به راه انداختند که البته نتیجه آن نابود شدن برگر فروشی های خرده پا بود.

 

 

اما دونالد اسمیت جاه طلب که از مکدونالد آمده بود زیاد هم در برگر کینگ طاقت نیاورد و خیلی زود بار خود را به سمت مدیر عاملی غول نوشیدنی دنیا یعنی پپسی بست و در نتیجه اوضاع برگر کینگ هم کمی افت کرد. دست به دست شدن مالکیت برگر کینگ ادامه داشت . از Edgerton به شرکت Pilsbur  سپس به کمپانی انگلیسی Grand Metropolitan ،بعد هولدینگ Diageo و بعد از آن به TPG واگذار شد. که این آخری در سال 2002 و به قیمت 105 میلیارد اتفاق افتاد.

 

ادامه دارد ....

تهیه و ترجمه توسط فیدیلیو، استفاده تنها با ذکر منبع مجاز است.    

Vahid Mousavi

1392/8/15

من در جاهای مختلف هم McDonalds خوردم و هم Burger King که به نظر من Burger King خیلی بهتر بود طعمش . McDonalds فقط حسابی معروفه !

a e

1392/7/1

vaghean ke whopper hash aliye french chikenesh ham khoobe benazaram ke kheyli behtar az mcdonald hast ghashang adamo sir mikone:D

elham Naderi

1392/8/4

اگه اشکالی نداشته باشه ممکن هست کاربران گرامی به فارسی تایپ کنن تاخواندن مطالب راحتر باشه