;
بستن جستجو

در میان 6000+ رستوان و کافه‌ و شیرینی‌فروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!

فیدیلیو، یه جای مناسب بگو برای

اولین نشست زنان کارآفرین در رستوران شانلی

 

چه خبر از اولین نشست زنان کارآفرین در شانلی
خیلی کم اتفاق افتاده که زنان کارآفرین دور هم جمع شوند. هر وقت حرف کارآفرینی به میان می آید همه تصور می کنند با موضوعی صرفا مردانه طرفند. درحالی که کارآفرینی یعنی نوآوری به نتیجه رسیده توام با ریسک و فرصت طلبی. اما مشکل اصلی در کسب وکار خانمها این است که مانند مردها دورهم نمی نشینند و فضایی برای مشاوره گرفتن از هم ندارند. شاید از معدود بارهایی باشد که تعدادی از زنان کارآفرینی در رستوران شانلی در ولنجک به ابتکار مدیراین رستوران سر یک میز نشستند و تجربیات خود را با هم در میان گذاشتند.
منیژه پاکدل مهربانی، مدیر رستوران شانلی که تاکنون دوشعبه رستوران لوکس یکی بین المللی و یکی مدیترانه ای در تهران تاسیس کرده است ابتدا به مهمانان خوش آمد گفت و اهدافش را درباره این ایده بازگو کرد. او گفت انتظار نداشته این ایده که در یکی از مصاحبه هایش چاپ شده تا این حد با استقبال خانمهای کارآفرین و علاقه مندان به شروع کسب وکار قرار گیرد.
وی ادامه داد: به پیشنهاد دکتر مینا مهرنوش ، استاد کارآفرینی و صاحب روزنامه دنیای نوین کسب و کار تصمیم گرفتیم این برنامه را به صورت دائمی ادامه دهیم.
پاکدل مهربانی در پایان این نشست دوستانه که تا ساعتها بعد از شام هم ادامه داشت گفت: اکثر خانمهای حاضر می گفتند که حضور در این جلسه به آنها اعتماد به نفس و انگیزه داده است و فکر می کنند تاثیر خوبی در ادامه کارشان داشته باشد. زیرا آنها فکر می کردند فقط خودشان با مشکلات دست و پنجه نرم می کنند ولی با شنیدن قصه زندگی بقیه متوجه شدند این مشکلات برای همه کارآفرینان وجود دارد و می توان آنها را در پیش رو برداشت.
وی افزود: قسمت جالب این دورهم نشستن این بود که با تجربه ها ،تجربه های خود و قصه زندگی خود را به جوانترها می گفتند و جوانترها ایده ها و افکار جدید را مطرح می کردند.
پاکدل مهربانی حضور دکتر مهرنوش را به عنوان شناخته شده ترین استاد کارآفرینی خانم و کسی که به عنوان یک فعال اجتماعی تاثیر گذار درکارآفرینی زنان در ایران شناخته می شود ، در جمع بسیار دلگرم کننده دانست و گفت: همه ما مجذوب میل و انگیزه ایشان برای کمک به خانمهای دیگر و مشاوره های ارزشمند ایشان شدیم. نکته مهم صحبتهای خانم دکتر مهرنوش این است و فقط از دل کتابها نیامده، بلکه با تجربه گسترده در راه اندازی کارهای مختلف گره خورده و کاملا قابل اجراست.


درباره چه چیزهایی بحث شد؟
بحث بر سر اینکه خانمها چگونه بین کار و زندگی خانوادگی تعادل برقرار کنند از بحثهای داغ جلسه بود.عفت جلیل ثانی از کارآفرینان موفق صنعت چاپ گفت:زن در کنار شغل و نقش اجتماعی خود باید نقش مادری و همسری خود را به خوبی ایفا کند و نباید نارضایتی در خانواده به واسطه کار ایجاد شود. به عبارت دیگر تعادل در زندگی خیلی مهم است.
فرحناز مرادی کارآفرین حوزه it و کوهنورد حرفه ای که بسیاری از قله های مرتفع ایران و جهان نظیر کلیمانجارو را فتح کرده است، هم طرفدار همین ایده بود:توازن باید در کار وتفریح و ورزش و خانواده برقرار باشد.من همواره به همه اینها اهمیت داده ام و نتیجه خوبی هم گرفته ام.


لاله شمسی پژوهشگر و نویسنده اما نظر متفاوتی دارد: هرچه بیشتر درخانه و برای خانواده کار کنی از تو انتظار بیشتری دارند. مادرم در خانه هفته ای یکبار فقط غذا درست می کرد و ما همه به این عادت کرده بودیم و بسیار از مادرمان ممنون بودیم که همین حد غذا درست می کند. حالا ممکن است کسی هر روز هم غذا درست کند و خانواده بگوید چرا شیرینی نمی پزی؟
محبوبه بلندی کارآفرین موفق حوزه طراحی و دوخت لباس پا را از این هم فراتر می گذارد: باید در کار غرق شد تا پیشرفت کرد  . این برای موفقیت لازم است. حالا ممکن است صدای بعضی ها در بیاید یا تعادل به هم بخورد. اما باید بقیه این را بپذیرند.
قصه های زندگی جالب
از اتفاقات جالب جلسه شنیدن قصه های زندگی خانمهای موفق کارآفرین بود.
ژیلا جعفری از خاطرات سربازی رفتنش گفت و تجربیاتش به عنوان افسر راهنمایی ، حسابداری بیمارستان، آموزشگاه خیاطی، راه اندازی دو سوپرمارکت، ساختمان سازی و بسیاری کسب کارهای دیگر!
مینو فرشچی تعریف کرد که چطور از مربیگری شنا کارش را شروع کرده و با دست خالی الان صاحب یک آرایشگاه بزرگ3 طبقه و یک باشگاه تخصصی زنان است.او گفت که به 99 درصد آرزوهایم رسیده ام ولی  هنوز پولدار نشده ام.


دکتر مهرنوش هم حرف همیشگی اش را تکرار کرد: کارآفرینان هیچ وقت پولدار نمی شوند. چون همیشه درحال راه اندازی کارهای جدید  و توسعه کاریشان هستند.
زهرا گیو و زهره افشار از تجربه عجیب دوستی و همکاری 12 ساله شان گفتند. چیزی که در خانمهاا به ندرت یافت می شود.
فرحناز مرادی تعریف کرد که چطور با تحمل مشقات فراوان امروز صاحب شرکتی خانوادگی  با 120 نفر پرسنل است  و جزو 5 برند موفق در رشته خود.
شبنم نظیف  قصه اش را گفت که چرا بعد از اینکه کارشناسی ارشد حقوق قضایی خوانده به دلیل اینکه کارهای هیجان انگیز را دوست داشته وکالت را بعد از بچه دارشدن رها کرده و الان یک سالن زیبایی و میکاپ عروس دارد.
پاکدل مهربانی هم تعریف کرد که بعد از اینکه رستوران راه انداخته متوجه شده چیزهایی که در کلاسها و کتابها هست در دنیای واقعی خیلی به کار نمی آید. بنابر این درموقعیت های عجیب و غریبی قرار گرفته و داشتن دوشعبه موفق و دریافت 7 تندیس رستوران نمونه و انتخاب شدن به عنوان کارآفرینی نمونه حوزه رستوران به همین سادگی ها به دست نیامده و الان که فکرش را می کند می بیند چقدر سخت بوده.اما در کل شیرینی این سختی ها را دوست دارد
مشکلات مشترک
مدیریت منابع انسانی و سرو کله زدن با پرسنل ، همکاری نکردن ایرانی ها در انجام کارها باهم و درست نشدن تیم ورک ها مشکلی بود که مشترکا آن را بزرگترین مشکل ذکر کردند!
محبوبه موحدی طراح موفق لباس گفت: محدودیت های فرهنگی و مشکلاتی از قبیل ثبت برند، حفظ حقوق طراحان ،مشکلات بزرگی بر سر راه ما قرار داده اما اینکه نمی توانیم کارهای مشترک کنیم واقعا آزار دهنده است و جلوی رشد ما را گرفته است.
در آخر قرار شد نشست ها ادامه پیدا کند واگر علاقمندان دیگری هم خواستند به جمع اضافه شوند این امکان فراهم شود.
این مراسم همزمان با تولد یکسالگی شانلی ولنجک برگزار شده بود.
شانلی شعبه دیگری هم در مرزداران دارد و این برند موفق تاکنون موفق به دریافت 7 تندیس رستوران نمونه شده و از منیژه پاکدل مهربانی به عنوان کارآفرین نمونه حوزه رستوران قدردانی شده است.
علاقه مندان برای شرکت در جلسات با تلفن 09352861199تماس بگیرید.