;
بستن جستجو

در میان 6000+ رستوان و کافه‌ و شیرینی‌فروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!

فیدیلیو، یه جای مناسب بگو برای

پاسخ فیدیلیو به مقاله های سایت الف


این که سایت مستطاب الف با آن مطالب فاخر همیشگی!!! در تیتر اصلی خود طی 3 روز به مسابقه "تهوع آور"، "تعفن آور" و "ناجوانمردانه" همبرگر خوری بپردازد هر بیننده ای را با ابهام جدی روبرو می کند. ابهام وقتی بزرگتر می شود که با این سوال مواجه می شویم که آیا برگزاری یک مسابقه در ابعادی کوچک و محدود ولو کاری غلط، آیا از الویتهای خبری و یا دغدغه های ملت قلمداد می می گردد؟
سطحی نگری و مغالطه در مطلب نوشته شده توسط آقای م.آ در حدی است که صدای مخاطبین و علاقمندان سایت الف را هم در می آورد بطوریکه علیرغم حذف بسیاری از نظرات از بیش از 40 نظر منتشر شده تنها 2 یا 3 نظر، نظر نویسنده مقاله را متابعت  کرده است و پاسخهای خوانندگان سایت الف به حدی گویا و قاطع بود که مسئولین برگزاری را از پاسخگویی بی نیاز می کرد. اما ظاهراً نظرات قاطع کاربران، سردبیر سایت الف را از مسیر اشتباه خود آگاه نکرد تا با چاپ مطلب دوم در حمایت از مقاله اول، پایه گذار یک جو سیاسی بر علیه یک مسابقه مرتبط با غذا و خوراکی باشد. شکل گیری این جو مسموم که متاسفانه باز هم با کشیده شدن به رسانه های معلوم الحال خارجی وضع را بغرنج تر کرد، مصداق بارز انداختن یک سنگ داخل چاه بود که حال شاید هزاران عاقل هم از درآوردن آن عاجز باشند. اگر جوسازی چند شبکه خارجی و سوء استفاده آنها از مقاله نابخردانه سایت الف نبود، قطعاً به پاسخ خوانندگان به نویسنده مطلب بسنده می کردیم و این ماجرا را ادامه نمی دادیم.
جو سازی علیه این مسابقه در شرایطی صورت گرفته است که هنوز مسابقه تلویزیونی با مجری گری محمود شهریاری  را یادمان نرفته که عبارت "بخور، بخور ... یالا بخور" آن بین عموم مردم معروف شده بود. آیا مسابقه هایی با موضوع خوردن که انواع آن را از کودکستان ها به خاطر داریم انقدر برای شما ناشناخته است که آنها را نماد کاپیتالیسم و امپریالیسم میدانید. آیا وب سایت الف از تهیه بزرگ ترین ساندویچ دنیا در افتتاحیه پارک پردیسان خبردار نشد و یا می شود گاهی از سوراخ سوزن هم رد شد و از در دروازه نه. به راستی با نگاهی چنین آلوده تکلیف مسابقه هایی مثل قوی ترین مردان ایران یا قرعه کشی های بانکها با جوایز میلیاردی چه می شود.
اما نگاهی به آمار این مسابقه در مقابل جو ایجاد شده علیه آن تاسف هر انسان منصفی را بر می انگیزد. برای این مسابقه که علیرغم اطلاع رسانی محدود با استقبال باورنکردنی شهروندان (900 متقاضی طی 4 روز) مواجه شده است حداکثر 200 همبرگر مورد استفاده است. این یعنی فروش تنها 2 ساعت یکی از فست فود های شهر. ایراد به جایزه یک میلیون تومانی برنامه هم در شرایطی که برای خرید یک رب گوجه فرنگی جوایز 200 میلیون تومانی داده می شود بیشتر شبیه طنز به نظر می رسد. حال برنامه ای مفرح که می توانست شادی و نشاط جامعه را بدون ضرر و زیان به هیچکسی بالا ببرد، با نگرشی دگم و یادآور افکار کمونیستی، عملاً می رود تا در اثر جو سازی با مشکلاتی مواجه شود. جالب اینکه با توجه به آدرس ثبت نام کنندگان، اکثر آنها از طبقات اقتصادی پایین و متوسط جامعه محسوب می شوند. افرادی که نه لزوماً برای بردن جایزه بلکه برای سپری کردن  اوقاتی شاد در این مسابقه شرکت کرده بودند و سایت الف دلسوزانه تر از مادر سنگ این قشر از جامعه  را به سینه می زند.
امیدواریم افرادی که در رسانه های کشور قلم در دست دارند با بینشی وسیع تر نسبت به اتفاقات جامعه عکس العمل نشان دهند تا چنین موجب التهاب و تشویش اذهان عمومی جامعه نگردند.

 


 

مقاله اول سایت الف

مقاله دوم سایت الف

وحید چقا

1390/7/25

جواب ساده، منطقی و زیبایی بود در انشایی فوق العاده، ممنون