گزارش یازدهمین جشنواره غذای رعد
جشنواره خوش آب و رنگ با طعم نیکوکاری
کاملیا مافی: کمتر کسی می تواند منکر هیجان و جذابیت غذاهای رنگارنگ و تازه شود که بوی آن آدمی را مست می کند؛ کمتر کسی می تواند ادعا کند که دلش نمی خواهد در محیطی قرار گیرد که دو تا دورش پر باشد از آشپز های ماهر خانگی و حرفه ایی که هر کدام نوعی از این خوراک های خوشمزه را روبروی چشمش حاضر می کنند. خوارکی هایی که هر کدامشان علاوه بر طعمی لذیذ ، عطری از عشق دارند، عشقی که از دل خیران برای کمک به آموزش رایگان توانیابان رعد برآمده است. یازدهمین جشنواره غذای رعد که در روزهای 18 تا 20اردیبهشت ماه امسال برگزار شد، فرصتی بود برای حضور نیکوکارانی که حتی در باران بهاری مهر ماه هم محبت را از آنان دریغ نمی کنند و حضور چشمگیرشان دلگرمی و امیدی بود برای همه توانیان. آنچه در ادامه می خوانید گزارشی از 3 روز این جشنواره است.
درها باز می شود
ساعت باید از 17 می گذشت تا بشود از در آبی رنگ و بزرگ رعد وارد حیاط این مجموعه شوی،تا غروب آفتاب زمان زیادی باقی نمانده است؛ بوی کباب ، ته چین ، آش و پپرونی ها آدم را مست می کند و درست می شوی همانند انمیشن هایی که نشان می دهد شخص چشمانش را می بندد و کشانده می شود سمت بوی غذای مورد علاقه اش.
بفرمایید قهوه داغ و « کاناپه »
از درب ورودی که وارد شوی ؛ اگر اهل قهوه بودید مطمئنم که از اسپرسوی ایلی (illy) نمی گذاشتید کنارش هم که پر بود از کیک های بی نظیر کوکی باکس و دی لایت و اگر به بهانه نوش جان کردن شام آمده بودید که بوی گوشت گریل شده همان ابتدا راه مستتان می کرد اصلا آدم نمی داند بقیه غرفه ها را ببیند یا همین جا بنشیند و این همبرگر هیجان انگیز را نوش جان کند. اگر همانجا می نشستی که طعم همبرگر «پارلا » را از دست نداده بودی ولی اگر کمی دلت غذاهایی خانگی و غذهای آسیای شرقی را می خواست کافی بود روی دلت پا بگذرای و چند قدم بالاتر بیایی آن وقت بود که تازه متوجه می شدی که چقدر حق انتخاب داری ؛ از غذاهای اصیل ایرانی که دستپخت گروه بانوان و خیران رعد بود بگیر تا هات داگ و «کاناپه»؛ البته وقتی می گویم کاناپه منظورم این صندلی های راحت نیست نام غذاهای کوچکی است مرسوم به « فینگر فود » که بیشتر برای پیش غذا تهیه شده است.
سفر و تنقلات هم فراموش نشده بود
اگر در میان آن همه خوراکی دلت تنقلات می خواست، برند «شیبا» که اسپانسر طلایی بود با هزار رنگ پاستیل و ژله حضور داشت تا به مراد دل برسانتت .کمی جلو تر که می آمدی تازه یاد آن می افتی که فصل بهار و تابستان است چه خوب بود که آدمی فرصت می کرد و سفری می رفت تا کمی روح خسته را آرامش ببخشد آن وقت بود که تازه می دیدی که فکری برای این هم شده است موسسه توریستی، گردشگری .............. هم به عنوان یکی از حامیان حضور داشت تا علاوه بر معرفی تور هایش تعدادی از آنان را هم به نفع خیریه به فروش برساند.
نوشیدنی های خوش آب و رنگ
البته آبمیوه های طبیعی و خوشرنگ که حاصل تلاش گروه جوانان رعد است هم طبق معمول پرطرفدار بودند. در هر حال اگر قدر من شکمو بودید حتما وارد حیاط اصلی می شدید و آن وقت بود که میان آن همه خوارکی های لذیذ، انتخاب سخت ترین کار بود. غذاهای خانگی که دستپخت بانوان همیار رعد بود ، فست فود ها، غذاهای گریل شده بدون روغن باریکیو مغولی راشن ، سبزیجات نیمه آماده ، نوشیدنی های هیجان انگیز کستل ، برندهای صنایع غذایی در کنار همه انها منوی هیجان انگیز « جو » و « کوک » که به عنوان اسپانسر های این دوره حضور داشت؛ انتخاب را سخت تر می کرد.
فیدیلیویی ها هم بودند
از همه این ها که بگذریم، سخن دوست خوش تر است؛ فیدیلیو هم به رسم هم نوع دوستی و حمایت از این خیریه در این جشنواره حاضر بود و با معرفی رستوران های بهتر ، معرفی وب سایت فیدیلیو و رونمایی از کارت جدید اعضا دیداری هم با مخاطبان صمیمی و همیشگی خود برقرار کرد.
برنامه تکرار شدنی
در هر حال اگر فرصت حضور در این بازار را پیدا نکردید نگران نباشید چرا که هر ساله این جشنواره 2 بار در سال در فصل گرم و سرد برگزار می شود و شما می توانید در سال های بعدی در این جشنواره حضور به هم برسانید.
باکس های مجزا :
خیریه رعد کجاست و چه می کند؟
مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در سال ۱۳۶۳ با هدف ارائه خدمات آموزشی و حمایتی به معلولین جسمی – حرکتی جهت اتکاء بیشتر به خویشتن و حضور موثر و فعال در اجتماع به عنوان یک سازمان غیر دولتی (NGO) تاسیس شد .مجتمع رعد آموزش را بعنوان ابزاری موثر و مفید سرلوحه فعالیت های خویش قرار داده و معتقد است، برای ارتقاء توانائیهای توان یابان هیچ راهکاری بهتر از آموزش نمی باشد . در پس از طی ربع قرن فعالیت مستمر در مجتمع رعد ، بیشترین بودجه ، وقت و انرژی صرف ارائه آموزش با کیفیت و کمیت مناسب به توان یابان شده است. در کنار آموزش و مشاوره شغلی و کار یابی، خدمات توان بخشی شامل فیزیوتراپی ، کاردرمانی ، گفتاردرمانی و مشاوره نیز به کارآموزان ارائه می شود . همچنین واحد مددکاری در جهت حل مشکلات توان یابان فعالیت می کند . همچنین مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد به عنوان یک نهاد خصوصی و غیرسیاسی در تاریخ ٥ فروردین ١٣٧٦ (٢٤ مارس ١٩٩٧) به عنوان عضوی وابسته دفتر اطلاع رسانی سازمان ملل متحد از جانب این سازمان رسمآ یک سازمان غیر دولتی (NGO) شناخته شد.در مجتمع رعد که در شهرک غرب خیابان هرمزان ،پیروزان جنوبی واقع شده است علاوه بر آموزش فنی حرفهای خدمات زیر نیز ارائه میشود: توانبخشی ، مددکاری و مشاوره شامل : فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و مدد کاری و مشاوره
آموزش تا مقطع دانشگاهی
مجتمع آموزشی، نیکوکاری رعد پس از سه دهه آموزش های فنی و حرفه ای با هدف ایجاد اشتغال توان یابان تحت پوشش در سال ۱۳۸۹ در راستای حمایت از ارتقا و استمرار تحصیل عزیزان دارای معلولیت مرکز آموزش عالی علمی و کاربردی رعد را تاسیس کردند و با کسب مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه جامع علمی-کاربردی رعد وابسته به سازمان بهزیستی کشور فعالیت خود را از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۰-۸۹ آغاز کرد. اکنون با توجه به ارتقاء سطح کمی و کیفی و رعایت استانداردهای مصوب دانشگاه جامع علمی _ کاربردی و سازمان بهزیستی کشور در حال حاضر این دانشگاه که در رشته های گرافیک ، کامپیوتر ، آموزش و تربیت معلم فعال بوده که بنای اصلی خود را برای آموزش فراگیر و علمی معلولان جسمی نهاده است . این دانشگاه اکنون با ۵۷۳ نفردانشجو دارد و برای ورود به این دانشگاه آزمون ورودی لازم نیست وتنها شرط معدل است که بر روی ثبت نام دانشجویان تاثیر گذار خواهد بود.این واحد علمی و آموزشی در مقطع کاردانی بوده و از لحاظ آمادگی و فضا برای معولان جسمی مناسب سازی شده است.
همیاران همیشگی رعد را بشناسید
این مجتمع دو بازوی اصلی دارد که به عنوان گروه همیار بانوان و همیار جوانان شناخته می شوند، گروه هایی که به صورت داوطلب بدون هیچ چشم داشتی مادی در این خیریه به فعالیت های اجتماعی و فیزیکی می پردازند برای عضویت در این گروه ها باید در مراسم هایی که از سوی این خیریه برگزار می شود شرکت کرده و فرم همیاری را پر کنید .
ارتباط با خیریه
برای داشتن اطلاعات بیشتر و تماس با این مجموعه می توانید به آدرس اینترنتی : www.raad-charity.org مراجعه کرده یا با شماره تلفن :88082266 تماس حاصل فرماید.